dijous, 11 de febrer del 2016

Gravat sobre tèxtil - Furoshiki


Gravat i estampació sobre textil. Introducció al Furoshiki.

Dies 27  i 28 de febrer
Horari: dissabte de 10h a 14h i de 15h30 a 1930h
             Diumenge de 930h a 14'30h
Preu: 110
Els alumnes que hagin participat anteriorment en algún curs del nostre taller es beneficiaran d'una tarifa reduïda de 100.

Gravat en relleu sobre linòleum, printblock i creació de segells i tampons per a estampació sobre tèxtil. Introducció a l'estampaciò de xilografia i gravat sobre coure.

Darrerament han aparegut al mercat noves tintes de gravat específiques per estampar sobre tèxtil amb una alta qualitat de color i durabilitat.
Així mateix a més dels materials ja existents com el linòleum i el pvc han sorgit recentment tota una nova gama de planxes per a la realització de segells i tampons per estampar sobre qualsevol superfície.
Aquets materials s'han demostrat a més d'idonis per estampar sobre paper, excelents per a l'estampació sobre tela. Amb ells i aprofitant aquestes noves tintes tèxtils podem obtenir imatges en color sobre tèxtil d'una gran precisió i lluminositat.
Treballarem sobre roba per crear estampats a múltiples colors i sobre peces de roba ja confeccionades com samarretes, bosses,......
A més ens endinsarem amb les tècniques de plegat japonés per fer boses i empaquetar regals amb les peces de roba estampada, el Furoshiki

Programa
Talla sobre linòleum i fusta a una i més planxes.
Talla de materials per a segells per estampació manual.
Tècniques de monotipia aplicades al tèxtil.
Tècniques d'estampació manual i amb tòrcul sobre diferents tipus de teixits.
Tipografia sobre tèxtil.
Furoshiki


El taller aportarà la majoria dels materials inclòs roba sense confeccionar així com dues bosses de cotó per estampar.
Els alumnes podran aportar les peces de tèxtil sense confeccionar o confeccionades que vulguin estampar: samarretes, bosses, foulards..... Les peces noves que portin aprest de fàbrica caldrà rentar-les abans del curs.
Per inscripcions a taller@lupusgrafic.com o al telèfon 619066440

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada