dimarts, 25 de juny de 2013

Curs deTransferència d’imatge fotogràfica e infografica al gravat i diferents suports, electrografia.
Dissabte 13 i diumenge 14 Juliol
16 hores
Preu 125 Euros
Curs de introducció i aprofundiment amb les tècniques de transferència d’imatge associades al gravat i altres tècniques gràfiques i artístiques.
Una de les formes més dúctils d’introduir una imatge fotogràfica, digital o extreta de qualsevol publicació gràfica és la transferència. En aquest curs l’abordarem des de diferents visions. Per una banda tractarem la transferència com a mitjà final sobre suports diversos: porosos: com paper, cartró,fusta.....i no porosos com coure, ferro, alumini.....
Per un altra banda treballarem la transferència com una manera d’introduir una imatge en un gravat tractant-la com a fons o com a element interactiu amb l’imatge gravada.
Investigarem amb matrius electrogràfiques diverses com el paper reflex especial per transfer i amb matrius gràfiques  més tradicionals.
El curs eminentment pràctic es complementa amb una informació detallada de materials i usos de taller i amb l’estudi de gravats realitzats en aquesta tècnica per part d’artistes que han desenvolupat el seu treball als tallers lupusgrafics Edicions.

Més información e inscripcions a taller@lupusgrafic.com o al telefon 619066440

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada